ANBI

Stichting Stift International Music Festival is organisator van het Stiftfestival en bezit de status van culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).

Doelstelling is het organiseren van een jaarlijks muziekfestival met topmusici en talentvolle studenten in Oldenzaal of Weerselo en/of andere locaties in Nederland en/of Europa; het organiseren van cursussen en masterclasses ten behoeve van studenten muziek; het maken, distribueren en verkopen van muziekopnames van het festival; alsmede het (doen) verrichten van alle activiteiten die met het voorgaande verband houden.

Het festival werkt met vrijwilligers en freelancers. Het bestuur is onbezoldigd en handelt volgens de uitgangspunten van de Cultural Governance code.

Artistieke leiding

Daniel Rowland

Zakelijke leiding

Jojanneke van de Weetering

Productieleiding

Tobias Behnke

PR & Marketing

Sabien Stols

Bestuur

Patrice van Riemsdijk – voorzitter
Rodney Mooij – penningmeester
Herman Euverman – lid
Yasmin Hilberdink – lid
Marcel Wijnen – lid

Beschermvrouwe

Mevrouw Anny Blenken Blijdenstein

KvK en RSIN

Kamer van Koophandel 50126482
RSIN 822561918

Adres- en bankgegevens

Stichting Stift International Music Festival
Everloweg 1
7587 MA De Lutte
info@stiftfestival.com
www.stiftfestival.com
BTW: NL 82.25.61.918.B01
IBAN: NL20 RABO 0128 2527 07
BIC: RABONL2U

Meerjarenplan

Inhoudelijke verslagen

Jaarrekeningen

Stift in de Media

  • Volkskrant 2 september 2020 25 augustus 2020 ->Ook Guido van Oorschot, recensent van de Volkskrant, was in Weerselo en Oldenzaal op de openingsdag. Hij… Lees verder
  • NRC Handelsblad 2 september 2020 24 augustus 2020Joep Christenhusz bezocht en beluisterde twee concerten op de openingsdag van het festival, zondag 23 augustus. Hij noteert:… Lees verder