Stift Midwinterfestival

Het programma van Stift Midwinterfestival 2020 wordt na de zomer bekendgemaakt, op deze website en via de nieuwsbrief. Als eerste op de hoogte zijn? Abonneer u op de maandelijkse nieuwsbrief.

Foto Jan Kamphuis

Midwinterfestival 2020 uitgebreid

In 2020 vindt het Midwinterfestival niet alleen plaats op het Stift, maar ook in de Grote Kerk in Enschede. Noteer alvast de data: 28 en 29 december.
Met als musici o.a. Natacha Kudritskaya, David Cohen, Maja Bogdanovic, Anna Fedorova, Nicholas Schwartz, Corinne Chapelle, Joël Waterman en René Groothof.

Programma

Op zaterdag 28 december 2019 sloten vele muziekliefhebbers hun jaar af in “onze” Stiftskerk te Weerselo. Er waren drie concerten, met een kleurrijke sfeervolle programmering.
Over dit Midwinterfestival verscheen in de Twentse krant Tubantia een mooi artikel.

Locatie

De hoofdlocatie van samenkomst en concerten is de 15de eeuwse Stiftkerk en de naastgelegen Stiftschool. Wie bekend is met het Stiftfestival kent de charmante en prachtige romantische omgeving en de befaamde Twentse gastvrijheid! In 2020 zal er ook worden geprogrammeerd in de Grote Kerk in Enschede.

Nieuws

  • SME geannuleerd 23 april 2020 Na het grote succes vorig jaar van de eerste editie van de Stift Musical Encounters (SME), kondigden we met trots… Lees verder
  • Stift en Covid-19 22 april 2020 Met bezorgdheid zien wij om ons heen wat de gevolgen van de pandemie zijn voor onze gezondheid en die van… Lees verder