Stift Musical Encounters

4 – 9 mei 2021

Deze tweede editie van de Stift Musical Encounters wilden we hoe dan ook heel graag door laten gaan. Vooral om de jonge talenten een hart onder de riem steken en hen podiumervaring te laten opdoen onder de bezielende leiding van hun Masters. De musici zullen zullen uw zeer gewaardeerde aanwezigheid als publiek node missen. Dat hopen we te compenseren door u mee te laten genieten via livestream: het Openings- en Slotconcert in een uitgebreide registratie, de twee studentenconcerten met behulp van één camera. Alle avonden gegarandeerd luister- en kijkplezier.

Het recept voor de Encounters: deelnemers maken een flexibele mix mee van individuele klassen en intensieve kamermuziek, zij aan zij met internationaal gerenommeerde musici. De ochtenden zijn bestemd voor één op één begeleiding en na de gemeenschappelijke lunch richten ze zich op kamermuziek met begeleide repetities tot in de avond.

De Masters van 2021

De internationaal bekende masters:

Daniel Rowland (viool), Lilli Maijala (altviool), Maja Bogdanovic (cello), Olivier Thiery (contrabas), Nino Gvetadze (piano) en Anthony Hewitt (piano).

Locaties

De plaats van samenkomst en concerten is de 15de eeuwse Stiftkerk en de naastgelegen Stiftschool. Wie bekend is met het Stiftfestival kent de charmante en prachtige romantische omgeving en de befaamde Twentse gastvrijheid! ☺

Applications

Considering to participate?

Applications for the 2021 edition have started, click here. Please read the information page and if anything is unclear, do not hesitate to inquire with any questions to our production manager Tobias Behnke: productie@stiftmusicfestival.nl.

Application deadline: April 1st, 2021!

More information and application button

Nieuws

  • SME via livestreams 6 april 2021 Na het grote succes van de eerste editie van de Stift Musical Encounters (SME), is er een tweede: van 4… Lees verder