Steun ons

Het Stiftfestival is springlevend dankzij een kring van betrokken liefhebbers en kenners die het festival en de musici een warm hart toedragen. Zij beseffen dat je voor het waarmaken van je dromen en ambities financieel draagvlak nodig hebt. Als gulle gevers omarmen zij daarmee de artistieke en avontuurlijke geest van het Stiftfestival.
Onze dank is bij voorbaat groot!

concert buiten op het stift 1440 x 610

Het Stiftfestival is een culturele ANBI. Dankzij de Geefwet zijn periodieke schenkingen fiscaal aftrekbaar.

Verbind je aan het Stiftfestival als
– Vriend
– Muziekvriend
– Festivalvriend

Vriend

jaarlijks 50 euro of meer

Als Vriend draag je het Stiftfestival een warm hart toe en ondersteun je haar ambities en dromen. Met je bijdrage kunnen we ook in de komende edities internationale topmusici en solisten blijven uitnodigen en wereldpremières van prachtige kamermuziek presenteren. Je zorgt met je concertbezoek voor behoud van locaties als het iconische Stift, historische kerken en statige buitenplaatsen in het Twentse landschap. Kortom: je wenst het Stiftfestival een blijvende en belangwekkende rol in het (kamer-)muzieklandschap toe.

Als Vriend schenk je € 50,- per jaar of meer. Je kunt ook een Vriendschap cadeau geven. Bijvoorbeeld aan je partner, familielid of vriend/in.

Als Vriend ontvang je:

  • voorrang kaartverkoop bij alle Stiftfestival concerten
  • uitnodiging voor het jaarlijkse Vriendenconcert
  • Vanaf € 75: uitnodiging voor twee personen voor het jaarlijkse vriendenconcert

Muziekvriend

200 euro per jaar óf voor vijf jaar

Als Muziekvriend koester je het brede muzikale spectrum van het Stiftfestival. Je geeft je bijdrage voor het Stiftfestival in het algemeen of je kiest voor een speciaal onderdeel van het festival. Je houdt bijvoorbeeld van jong talent en wil hen graag podiumervaring zien opdoen. Dan is een bijdrage aan de jaarlijkse Stift Musical Encounters een mooi gebaar. Of je wilt nieuwe composities mogelijk maken van de ‘composers in residence’ en voedt zo het vooruitstrevende muziekrepertoire van het Stiftfestival. Of je juicht het toe dat musici kunnen experimenteren met muziek, de samensmelting van kamermuziek met andere muziek en andere kunstdisciplines. Dan is een bijdrage aan Stift Unbound een mooie gelegenheid. Wij zorgen dat je bijdrage terechtkomt waar jij wilt. 

Als Muziekvriend ontvang je:

  • voorrang kaartverkoop met voorrang placering bij alle concerten Zomerfestival
  • uitnodiging voor het jaarlijkse Vriendenconcert voor 2 personen
  • twee vrijkaarten met placering Openingsconcert Zomerfestival
  • uitnodiging voor inleiding/lezing met concert Zomerfestival 
  • Welkoms CD van Daniel Rowland

Als Muziekvriend schenk je € 200 of meer jaarlijks of voor een periode van vijf jaar. Het Stiftfestival is een culturele ANBI. Dankzij de Geefwet zijn periodieke schenkingen fiscaal aftrekbaar.

Festivalvriend

€ 500 of meer (jaarlijks of voor vijf jaar)

Als Festivalvriend geloof je in de toekomstvisie van het Stiftfestival en wil je de continuïteit van het festival waarborgen. Het Stiftfestival koestert Festivalvrienden als gepassioneerde kenners. Mede dankzij deze selecte, toegewijde groep kunnen wij unieke programma’s en uitzonderlijke projecten blijven ontwikkelen. Je wordt – als je dat wilt natuurlijk – met de andere Festivalvrienden betrokken bij de jaarlijkse plannen en je kunt kiezen of je wilt bijdragen aan specifieke projecten.

Als Festivalvriend schenk je € 500 of meer jaarlijks of voor een periode van vijf jaar. Het Stiftfestival is een culturele ANBI. Dankzij de Geefwet zijn periodieke schenkingen fiscaal aftrekbaar.

Legaat

Het festival opnemen in je testament

Je kunt het Stiftfestival opnemen in je testament in de vorm van een legaat, waarbij je vastlegt dat Stiftfestival een bepaald bedrag ontvangt.

Vrijstelling successierecht 

Het Stift International Music Festival is als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) vrijgesteld van successierecht. De schenking komt dus geheel ten goede aan het festival. Mocht je je ideeën met ons willen delen, of in samenspraak verder willen formuleren, neem dan gerust contact met ons op.

Bel of email naar 0619994021 / info@stiftmusicfestival.nl

Sponsors en partners

informatie wordt momenteel aangepast