Steun ons als vrijwilliger

Elk jaar eind augustus is het weer zover: het Stiftfestival gaat dan van start. Meerdere dagen lang is er een enorme variatie aan concerten!

Dit vereist een stevige organisatie waar we al maanden druk mee zijn. Tijdens het festival worden we bijgestaan door enthousiaste vrijwilligers. Zij helpen achter de schermen om alles goed te laten verlopen en zijn aanspreekpunt voor onze bezoekers.

Er is al een team van trouwe vrijwilligers, maar het festival groeit en dat betekent dat we nog meer vrijwilligers nodig hebben voor publieksbegeleiding, artiestenopvang en assistentie backstage. Vele handen maken licht werk en een festival met een groot aantal vrijwilligers is extra gezellig.

Je werkt in een enthousiast team aan een festival met prachtige muziek (die je uiteraard kunt beluisteren) op de mooiste locaties in Twente. We zorgen voor eten en drinken en een leuke afsluiting van het festival.

Wat krijg je er voor terug?

Als vrijwilliger op het Stiftfestival ben je gastvrouw/heer voor de bezoekers. Jij draagt er aan bij dat alles goed en plezierig verloopt en dat de bezoekers volop van het festival kunnen genieten. Deze rol kun je vervullen in verschillende functies.

 • Publieksbegeleiding:als publieksbegeleider zorg jij er samen met je collega’s voor dat de concertlocatie klaar is voor ontvangst, het publiek welkom geheten wordt en de kaarten gecontroleerd worden.
 • Entree: dit jaar geen kaartverkoop aan de deur, maar uitdelen programmablad. Ook controleer je de kaarten voor ieder concert.
 • Catering: het team catering helpt de crewcateraars met hand en spandiensten en zorgt er voor dat musici en productieteam steeds lekker kunnen eten.
 • Podium: dit is voor de ware muziekliefhebber! Jij helpt bij concertvoorbereidingen en verricht hand- en spandiensten op de verschillende festivallocaties.
 • Runner: is er bij een concert onverwacht hulp nodig? Is er een klusje dat tussen wal en schip dreigt te vallen? Moet er wat van A naar B gebracht worden? Runners lossen deze problemen op!
 • Vervoer: het team vervoer zorgt dat alle musici op tijd op de concertlocaties zijn en brengt ze terug naar hun logeeradres.

Ja, ik help graag mee!

Geweldig dat je ons wilt helpen om ook dit jaar weer een prachtig festival te organiseren! Onder aan deze pagina kun je je aanmelden. Je krijgt zo snel mogelijk meer informatie en een bevestiging van je aanmelding.

Coördinatie vrijwilligers:
Marijke Klaas
bel 06 27506226 of mail marijkeklaas49@gmail.com
en
Ineke Luberti
bel 06 17368951 of mail iluberti@icloud.com

Ken je anderen die misschien ook interesse hebben? Wil je deze pagina dan doorsturen? Hopelijk tot ziens op het Stiftfestival!

  Naam:

  Mobiel nummer:

  Email

  Interesse in ( meerdere keuzes mogelijk):

  Beschikbaar:

  Indien nee, Welke dagen wel beschikbaar:

  Bij vragen, neem gerust contact op met een van bovengenoemde coördinatoren, of mail naar info@stiftmusicfestival.nl onder vermelding: vrijwilliger

  Zodra we je aanmelding ontvangen hebben, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

  Veel dank voor je enthousiasme!

  Impressies in beeld en geluid