Veelgestelde vragen

U vindt hieronder de antwoorden.

Zijn er passe-partouts dit jaar?
Nee. Door een kleiner aantal beschikbare kaarten vanwege de nu nog geldende regels, verkopen we dit jaar geen passe-partouts.

Hoe wordt omgegaan met coronamaatregels?
Het Stiftfestival leeft de door het RIVM opgestelde richtlijnen en regels na. Musici, publiek, vrijwilligers en productieteam houden 1,5 meter afstand van elkaar, behalve wanneer mensen op hun vaste plaats zitten. We benutten bij binnenlocaties 2/3 van de maximale capaciteit. Bij elk concert is een handsanitizer-dispenser beschikbaar. Mondkapjes zijn niet verplicht, wel toegestaan. Bezoekers van 13 jaar en ouder tonen een coronatoegangsbewijs.

Hoe kom ik aan een coronatoegangsbewijs?
Een coronatoegangsbewijs maakt u aan op basis van uw volledige vaccinatie- of herstelbewijs of negatieve testuitslag (afgenomen max. 24 uur vóór het begin van een concert). Lees op de website van de Rijksoverheid hoe dit werkt. U neemt het coronatoegangsbewijs digitaal (QR code) of op papier mee naar het concert, samen met uw identiteitsbewijs. Een vaccinatiestempel in het gele boekje is geen geldig vaccinatiebewijs. Een afspraak voor een test kan op een testlocatie naar keuze via www.testenvoortoegang.orgLet op: de testuitslag is maximaal 24 uur geldig. Als u het festival op meerdere dagen bezoekt, moet u zich meerdere keren laten testen.

Het concert van mijn keuze is uitverkocht. Mag ik op de wachtlijst?
We leggen geen wachtlijsten aan, u kunt zelf af en toe kijken of er voor uitverkochte concerten extra kaarten beschikbaar komen.

Zijn de concerten in de kerken geplaceerd?
Alleen de concerten in de Stiftskerk zijn geplaceerd (vast toegewezen plaatsen). U kunt tijdens het boeken de stoelen van uw keuze aanklikken in de plattegrond. De kaarten in de overige kerken zijn weliswaar ”vaste plaatsen” in de zin van de Overheidsvoorschriften rond corona (u kunt niet rondlopen of gaan verzitten) maar het zijn geen genummerde rijen en stoelen, zoals in de Stiftskerk. U krijgt bij binnenkomst een plaats toegewezen, op volgorde van aankomst.

Kan ik kaarten kopen aan de deur van het concert?
Nee. Vanwege corona hebben we van alle bestellers de naam en het mailadres nodig. Ook willen we lange rijen bij de entree voorkomen. Daarbij verwachten we dat het festival voor die tijd al is uitverkocht. 

Kan ik mijn kaarten teruggeven als ik onvoorzien niet naar het concert kan in augustus?
In principe geldt er een ‘geen restitutie-beleid’. Als u de kaarten aan iemand anders geeft of verkoopt, hebben wij van die persoon ook de naam en het e-mailadres nodig.

Als mijn vraag hier niet bij staat, waar kan ik dan terecht?
Mocht u toch nog vragen hebben, mailt u dan gerust naar info@stiftmusicfestival.nl
Wij streven ernaar u zo snel mogelijk te antwoorden.