Veelgestelde vragen

U vindt hieronder de antwoorden.

Zijn er passe-partouts dit jaar?
Nee. Door een kleiner aantal beschikbare kaarten vanwege de nu nog geldende regels, verkopen we dit jaar geen passe-partouts.

.Zijn er door de covid-regels minder kaarten te koop dan “normale” jaren?
Ja, we hebben nu de aantallen gebaseerd op de 1,5 meter regel. Mocht die losgelaten worden vóór de start van het festival, kunnen we extra kaarten verkopen. Houd onze nieuwsbrieven en website, facebook dus in de gaten.
 
Mag ik onbeperkt kaarten bestellen?
We doen een beroep op uw sociaal gevoel: als iedereen een bescheiden aantal kaarten koopt, kunnen zo veel mogelijk mensen genieten van het Stiftfestival.

Bestellen is (nu) niet gelukt. Mag ik op de wachtlijst?
We leggen geen wachtlijsten aan, u kunt zelf af en toe kijken of er weer of extra kaarten beschikbaar komen.

Komen er later meer kaarten beschikbaar?
We hopen dat begin augustus zal blijken dat we meer publiek mogen toelaten dan nu volgens de restricties mogelijk is. Houd de website en uw mailbox (Nieuwsbrief!) in de gaten.

Zijn de concerten geplaceerd?
Alleen de concerten in de Stiftskerk zijn geplaceerd (vast toegewezen plaatsen). U kunt tijdens het boeken de stoelen van uw keuze aanklikken in de plattegrond. De overige concerten zijn ongeplaceerd en wij placeren de bezoekers op volgorde van binnenkomst. 

Ik ben Vriend. Mag ik op 17 juni, als de niet-vrienden mogen bestellen, (extra) kaarten bestellen?
Ja dat mag.

Kan ik kaarten kopen aan de deur van het concert?
Nee. Vanwege corona hebben we van alle bestellers de naam en het mailadres nodig. Ook willen we lange rijen bij de entree voorkomen. Daarbij verwachten we dat het festival voor die tijd al is uitverkocht. 

Kan ik mijn kaarten teruggeven als ik onvoorzien niet naar het concert kan in augustus?
In principe geldt er een ‘geen restitutie-beleid’. Als u de kaarten aan iemand anders geeft of verkoopt, hebben wij van die persoon ook de naam en het e-mailadres nodig.

Ik heb een andere vraag, wie helpt?
Stuur een mail naar info@stiftmusicfestival.nl, we proberen u te helpen.