Carlos & Mirella Santos David

Dansers

De Argentijnse Tango dans Professionals Carlos & Mirella zijn sinds negen jaar dans- en levenspartners.Samen streven zij naar perfectie in hun dans & hun bedrijf, zoeken ze constant grenzen op en is hun motto: ‘Als danser ben je nooit uitgeleerd’! Het paar is geliefd en bekend voor hun elegantie, subtiliteit en muzikale finesse evenals hun spectaculaire en adembenemende shows. Samen enthousiasmeren zij tangoliefhebbers over de hele wereld met hun natuurlijke, humoristische en goed gestructureerde manier van lesgeven.

De gezamenlijke carrière begint voor Carlos en Mirella in 2011 wanneer zij besluiten samen te werken. Met de technische achtergrond van Mirella, die afgestudeerd is aan de dansopleiding en de jaren lange ervaring van Carlos in het buitenland, vormen zij een danskoppel dat elkaar op alle vlakken aanvult.

Ieder jaar vliegen Carlos & Mirella naar Buenos Aires, het hart van de Tango om daar samen te studeren, maar ook om Nederland te vertegenwoordigen om de Wereld Kampioenschappen die 1 keer per jaar gehouden worden in Argentinië. Het was dan ook na jaren hard trainen dat zij in 2016 het allereerste Nederlandse koppel ooit waren die Nederland vertegenwoordigde in de Finale van deze wereld Kampioenschappen waar slecht 40 koppels vanuit de hele wereld voor worden geselecteerd uit de zware voorrondes met honderden koppels.